Woning verhuren

Home-Wise biedt huurwoningen aan van zowel particuliere- als zakelijke woningverhuurders. Heb je interesse in het verhuren van jouw woning via Home-Wise? Dat kan altijd en het is volledig GRATIS! Heeft u een woning die al tijden leeg staat en wilt u die woning snel verhuren? Bij ons gaat dat vast wel lukken!

Wilt u uw woning verhuren?

Bent je eigenaar van een woning en wil je die voor een lange of kortere tijd verhuren? Dat kan bij Home-Wise helemaal gratis! Of je nu een woning wilt verhuren, een kamer of een garage, neem contact met ons op voor een gratis vermelding en je woning wordt dezelfde dag nog aangeboden aan enorm veel woningzoekenden.

Als je je hebt ingeschreven en jouw huurwoning wordt bij Home-Wise aangeboden, dan ontvang je automatisch berichten van mensen die op jouw woning hebben gereageerd. Daarbij kun jezelf bekijken welke mensen het beste bij jouw woning en eisen passen. Je kunt daarna direct contact met hen opnemen voor het maken van een bezichtigingsafspraak, handig toch??.

Om je jouw woning te verhuren via Home-Wise kun je ons een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bent je makelaar?

Makelaars krijgen bij Home-Wise de mogelijkheid hun aanbod in huurwoningen, kamers, garages of andere huur objecten op onze website te plaatsen. Helemaal GRATIS! Dat betekent dat dagelijks enorm veel mensen jouw aanbod kunnen bekijken en reageren.

Uiteraard houden wij jouw aanbod altijd volledig actueel door eventueel een XML-koppeling te verzorgen. Daarmee worden je woningen direct geïmporteerd naar Home-Wise en hoeft je niet zelf je aanbod bij te houden.  
 
Mogen wij jouw ook welkom heten bij Home-Wise? Stuur ons dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.